Tuesday, February 5, 2013

Baju untuk DSLR canon



anda peminat DSLR sy ade menjual baju canon you can.. preorder bleh antar detail dahulu utuk tempahan apae pertanya an leh pm sk kt fb or col no yg tertera pada poster :) 

Saturday, February 2, 2013

SILICONE LENS GRIP : MADE IN JAPAN

klik image untuk zoom

salam sapa mahu beli lens grip nie ngan sy... boleh la hubungi sy 0139435156 limited edition.. x smua org ade.. lens grip mcm nie.. qualiti baru.. logo nikon tenggelam.. bukan cetak... 

Friday, January 18, 2013

Jom Bookin Now !


ape2 pertanyaan click here!

Tuesday, October 16, 2012

Monday, October 15, 2012

NEw Generation



THis new logo aku... LB stand for LensaBuruk photography :) tp aku xtau laa logo nie nice ke x... pada pandangan korang laa canti ke logo nie?? btw nie 1st viersion logo aku.. sblm nie xde pun logo2 nie... tiba2 je smlm aku terada idea nk crete logo cm nie..

so, bedasarkan log nie laaa klu korg nampk ade someone ber payung n someone duk shoot.. yg berpayung tuuu ibarat cam moment seseorg yg tgh berjalan berserta ngan mood nya pngan payung.. so, yg pgan camera tuuu curi2 shoot org berpayung tuu.. tu sbb lens die nampk panjgn, n aku pilih warna hijau sbb mata manusia akan cerah bila tgk warna hijau... so bila org tgk logo nie sentiasa berseri2.. disebalik nya peace like a green. last but not least... bgraoud putih tnda kesucian, n ketelitian aku dlm mngabil gmbar :) 

tu je la coleteh ary nie aku nie bkn suka tulis panjg2.. byee n salam.. selamat memabaca.. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...